BiBi -Hai doreste-ti piesa interpretata in noul serial Star Darlings pe Disney Channel


BiBi a lansat astazi la Disney Channel piesa "Hai doreste-ti" ce face parte din noul scurt metraj " Star Darlings". In ficare zi de la ora 10:35 de minute si in reluare la ora 20:55 puteti urmari acest serial  foarte frumos pentru cei mici dar si adolescenti. Personajul interpretat de tanara cantareata dar si actrita este Leona o eleva ambitioasa si care isi doreste sa salveze steaua care implineste cele mai frumoase dorinte.

O forţă malefică ameninţă Starland, aşa că douăsprezece fete unice au fost selectate pentru a participa într-o misiune: ele trebuie să se îmbarce într-o călătorie către Lumea Dorinţelor pentru a îndeplini dorinţe şi readuce pacea şi energia pozitivă. Aceste fete sunt cunoscute ca Star Darlings.
“M-am regăsit mult în personajul Leona. Simt că avem atât de multe lucruri în comun de parcă personajul ar fi fost creat special pentru mine. Este încrezătoare şi ambiţioasă şi se simte cel mai bine atunci când este pe scenă şi cântă. Fiecare dintre cele douăsprezece fete Star Darlings este un exemplu despre puterea de a-ti urma visul, oricare ar fi el.”- a declarat cantareata pentru ZetteBacau.net


0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter