Premiera Sk8 - Parap (Bacau version) feat. Stefan


Băieții de la Skipp Production, Sk8 și Ștefan Liche, au lansat în ultima zi din iunie cel mai nou proiect, și anume un videoclip. Piesa se numește Parap (Bacău version) și este inspirată dupa modelul lui Cabron cu piesa Parap doar că Sk8 și Ștefan vorbesc de noua generație din Bacău.
"Munca pentru acest proiect a durat câteva luni bune, am început totul undeva prin luna octombrie a anului trecut”, ne spune Sk8. ”-
A durat câteva ore să facem versurile, destul de mult să înregistrăm și să finalizăm piesa, să nu mai vorbim de filmări și de montarea videoclipului care din câte am înțeles a durat vreo 3 sau 4 ore”, spune Ștefan.
Videoclipul a fost filmat de Andreea Pruteanu și Silviu Gabriel de la ZetteBacau.net, și a fost montat de către sky FX, din aceeași echipă numită Skipp Production Sk8 și Ștefan s-au făcut mai cunoscuți în acest oraș prin piesa pe care au scos-o cu Delia Botezatu, piesă care se numește ”A doua sansa” și în jumătate de an a avut un impact colosal la nivelul noii generații, undeva la 60 000 de vizualizări pe youtube. Dacă vă place piesa, haideți să-i ajutăm pe băieți cu un like pe pagina de facebook: Skipp Production, un share si un like la acest videoclip!

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter