CASATORESTE-TE PENTRU O ZI @Arena Mall


Pentru al-VI-lea an consecutiv,TNL BACAU (tineretul national liberal), alaturi de partenerul nostru - ARENA MALL, si cu intreg sprijinul sponsorilor acestui eveniment, dar si a partenerilor nostri media, va asteptam vineri, 14 Februarie 2014 in Arena Mall Bacau,
Incepand cu orele 14:00, sa continuam traditia CASATORIILOR PENTRU O ZI, relizate de membrii TNL Bacau intr-un cadru cat se poate de oficial, pus la dispozitie de partenerul nostru bacauan in astfel de evenimente - DECORATIV BACAU.
Nu vor lipsi din cadru momentele amuzante si emotiile celor care se casatoresc, fie si pentru o zi. Tinerii care se vor casatori pentru o zi vor primi un certificat de casatorie, ca in fiecare an, realizat dintr-un material deosebit, si verighetele cadou.
Ne dorim sa imbunatatim in fiecare an acest eveniment, iar in acest sens, am pregatit premii surpriza ce vor fi catigate de aceasta data prin extragere la sorti, pe loc, dupa ce se vor casatori, si nu prin extrageri din ora in ora cum am facut in fiecare an, fiind mai greu pentru o parte din cuplurile casatorite sa intre in posesia premiilor, si pentru noi mult mai multe batai de cap in a gasi persoanele care au castigat.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter