Concert Smiley si Alex Velea. UPDATE



Denumire eveniment: Concert Live with Band Smiley & Alex Velea

Data: 17 aprilie 2013
Ora: 19.00
Locatie: Teatrul de Vara Bacau
Durata evenimentului: doua ore.






Smiley si Alex Velea
Ca artisti pop, ii asteptam cu placere in Bacau, in data de 17 aprilie 2013, ora 19.00, la Teatrul de Vara din Bacau, sa ne incante cu hiturile lansate de ei, atat cele vechi cat si cu cele mai noi, in cadrul unui concert unic de aproximativ doua ore. Partenerii evenimentului sunt: RadioZU, 1TV, Centrul Oftalmologic Gauss, Pensiunea Vialux, Agentia Imobiliara Agemo, Agentia de Turism EBC Group Travel.
Spectacolul va fi sustinut impreuna cu band-ul cantaretului Smiley si de trupa de dansatori ai alui Alex Velea. Specatcolul se anunta incarcat de energie maxima, publicul stiind dealtfel ca cei doi artisti capaciteaza asemenea cantitati de energie artistica incat show-ul sa fie unul pe masura talentului demonstrat prin spectacole, videoclipuri, emisiuni TV, internet.
Biletele la spectacol vor avea doua categorii de preturi pornind de la 69 lei, vom avea o categorie speciala si pentru elevi si student si vor fi disponibile la casieria Teatrului de Vara din Bacau, sau la sediul agentiei EBC Group Travel din str. Mihai Viteazu 3, vis-à-vis de magazinul Agricola, 0753-533222, www.facebook.com/concertebacau.
Va asteptam!








0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter