Concert Smiley & Alex Velea in Bacau


Concert Live with Band Smiley & Alex Velea
Data: 17 aprilie 2013
Ora: 19.00
Locatie: Teatrul de Vara Bacau
Durata evenimentului: doua ore.
Scopul evenimentului: divertisment, publicitate
Bilete disponibile: Casieria Teatrului de Vara Bacau, Agentia EBC Group Travel ( str. Mihai Viteaza 3, vis-a-vis de magazinul Agricola)
Informatii si rezervari: 0753.533.222
BILETELE se vor pune in vanzare incepand de Marti, 19 Martie, ora 14:00!

Prezentare locatie – Teatrul de Vara – Radu Beligan Bacau
În primăvara anului 2008 au fost demarate lucrările de reconstrucţie a teatrului, realizându-se astfel o clădire unicat în România, cu arce de lemn lungi de 50 de metri ce definesc o structură moderna de peste 2.200 metri pătraţi. Capacitatea sălii este de 1.400 de locuri, clădirea dispunând, de asemenea, de instalaţii de climatizare, instalaţii electrice noi, scaune confortabile, garderobe şi toalete la standarde actuale. O altă noutate este dată de sistemul de geamuri termopan, care sunt prevăzute cu senzori, ele închizându-se la primii stropi de ploaie ori când vântul se înteţeşte.

Target tinta: populatie indiferent de sex, nationalitate, cu varsta cuprinsa intre 12 si 45 ani, din judetul Bacau si judetele limitrofe.

Prezentare Smiley
De-a lungul timpului, Smiley a fost in atentia publicului, atat ca solist al trupei SIMPLU, cat si ca artist solo, iar albumele sale, care au avut vanzari record, confirma acest lucru.
In 2008, Smiley a lansat primul sau album solo, “In lipsa mea“, care a fost premiat cu un disc de aur si cu distinctia “Best album” la Romanian Music Awards.
In 2010, Smiley a lansat cel de-al doilea album din cariera lui solo: “Plec pe Marte” (Best Pop Dance Album). Piesele de pe acest album au devenit rapid hituri si au obtinut numeroase premii in industria autohtona.
n luna aprilie 2012, Smiley a lansat un nou single, “Dead man walking”. Acesta a intrat imediat in play-listul tuturor radiourilor din Romania, iar in prezent este cea mai difuzata piesa atat la radio, cat si la TV, conform Media Forest.
Succesul lui Smiley, ca artist pop, i-a deschis calea spre valorificarea talentului de producator. A inceput colaborari cu numerosi artisti romani, iar in 2009 Smiley a fondat HaHaHa Production, o casa de productie menita sa descopere, sa dezvolte talente si sa spuna povesti muzicale.
In prezent, proiectele produse, sustinute si dezvoltate de Smiley prin HaHaHa Production sunt: Radio Killer, Alex Velea, Randi, Mishelle, Mihai Ristea, Shaka Muv, Sore, Boier Bibescu, Don Baxter, Cabron, Dj Cell Block, Simplu.
De asemenea, Smiley a mai produs hituri si pentru urmatorii artisti romani: Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Banica, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel.

Desi muzica ocupa cea mai mare parte din timpul si energia lui Smiley,
artistul isi valorifica si abilitatile de entertainer. Face parte din doua show-uri TV
foarte populare in Romania si a jucat deja in doua filme:
Un pas inainte si Un film Simplu.

Prezentare Alex Velea
Cu vocea inconfundabila, sound-ul dinamic, miscarile si forma fizica de invidiat, Alex a cucerit rapid publicul roman.
În 2006, Alex a lansat primul său album: Yamasha.Materialul este un mix de R&B cu influente hip-hop si pop si este descris de artist ca fiind un material care reflectă gândurile, sentimentele si experienta sa de viata.
In 2009, Alex a lansat “Doar ea” si “Secret“, doua single-uri care s-au bucurat de aprecierea publicului roman.
Tot in 2009, Alex Velea a intrat in echipa de productie a Radio Killer, sub numele Crocodealer, unul dintre cei sapte killeri. Proiectul Radio Killer s-a bucurat de o mare popularitate in randul publicului din Romania, dar si din alte tari europene (Rusia, Ucraina, Germania, Turcia, Italia, Polonia, Slovacia, Franta etc).
In acelasi an, Alex si-a facut debutul actoricesc in productia cinematografica “Un film Simplu”, unde a construit un rol negativ, dar foarte amuzant.
In aprilie 2010, Alex a revenit in atentia fanilor cu “Don’t say it’s over“. Videoclipul a avut parte de o coregrafie speciala care a dat startul celui mai mare flash mob din Romania. Actiunea s-a desfasurat in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 13 iunie 2010.
In septembrie 2011, Alex a lansat “Whisper“, single-ul care anunta aparitia viitorului sau album. Materialul va contine 15 melodii si va fi produs de HaHaHa Production.
In aprilie 2012, acesta revine in atentia fanilor cu un nou single ale carui versuri sunt in limba romana – “Cand noaptea vine”. Piesa a fost atat de bine primita de public, incat in primele ore de la lansare a blocat canalul de YouTube al HaHaHa Production.
Succesul single-ului “Cand noaptea vine” a fost urmat de lansarea unei noi piese, tot in limba romana – “Minim doi”. Lansata pe scena Romanian Music Awards, piesa a creat un adevarat iures printre fanii artistului. In numai o saptamana de la aparitia oficiala, “Minim doi” a strans peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube.
La editia din 2012 a Romanian Music Awards, Alex a fost recompenst cu titlul pentru “Best Pop” artist.

Sursa : http://www.facebook.com/events/603289503017946/permalink/603743029639260/

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter