Inaugurare clinica Gauss


Astazi, Clinica Oftalmologica Gauss si-a deschis "portile" noului sediu din strada Ionita Sandu Sturdza nr. 39, in data de 28.11.2012, incepand cu ora 14.00. La acest punct de lucru s-au investit multi banii in modernizarea acestuia cu echipamente de ultima generatie, clinica mai are inca doua puncte de lucru in Moinesti si Comanesti.

Clinica Gauss dispune de urmatoarele servicii pentru cei care ii trec pragul:  

  • Investigatii oftalmologice complexe cu aparatura de ultima generatieChirurgie refractiva cu laser excimer
  • Chirurgie vitreo-retiniana prin microincizie
  • Chirurgia cataractei prin microincizie
  • Operatii pentru glaucom
  • Chirurgia strabismului
  • Capsulotomii laser YAG
  • Fotocoagulare laser pentru retinopatia diabetica 
Daca intrati in incinta cabinetului ve-ti fi intamplinati de cei mai profesionisti medici,si cum am mai zis cu cea mai noua echipamente medicale.
In cazul chirurgiei cataractei, operatile efectuate in cadrul Clinicii Oftalmologice Gauss, se realizeaza prin cea mai moderna tehnologie, constand in incizii de doar 1.6 - 1.8 mm, cu o minima invazivitate. De mentionat este si faptul ca durata interventiei in cazul acestor operatii este foarte redusa comparativ cu standardul in domeniu, iar pacientul isi recapata in intregime capacitatea vizuala inca de a doua zi. Nu mai necesita zile de recuperare ulterioara.
Scopul celor de la Gauss este acela de a face un progres vizibil in  ,ceea ce priveste confortul pacientilor si de a le asigura garantia unor proceduri medicale performante, efectuate in conditii de maxima siguranta. Se continua dezideratul initial al Centrului Oftalmologic Gauss de a garanta o “Privire pe maini sigure”.



















0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter