Premiera Catalina Gheorghiu - Cel mai bun esec (Video Official)


"Cel mai bun esec " da si numele celei mai noi piese lansata de Catalina Gheorghiu, acest lucru a avut loc astazi 09 august 2017. Colaborarea ei cu Box Studio Media a adus-o pe culmea lansari in studio-ul Radio Zu cu versurile scrise de ea si intrumentalul celebrei piese "Despacito". "Cel mai bun esec din viata mea" sunt cuvintele spuse in direct la cel mai cunoscut post de radio din tara impreuna cu Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Aceasta piesa este raspunsul pozitiv a unor vise spulberate si a unei relatii care nu a fost sa fie realizabila in bine, dar totul are un inceput si un sfarsit.
Vreau sa o felicit pentru toata munca depusa si pentru talentul ei si ii doresc un parcurs lung in visul in ambitia ei de a ajunge o voce consacrata in demersul ei.

"Primul meu single ,,Cel mai bun esec" a fost creeat datorita replicii pe care am adresat-o la Radio Zu, aceea fiind: ,, A fost cel mai bun esec din viata mea" De aici a pornit totul. In studioul ,,Box Studio" am inregistrat piesa alaturi de Gabi Pecheanu, Bogdan Ioan, si bineînteles Mellina. Bogdan Zaharia s-a ocupat de video. Le multumesc pentru incurajari, sprijinul acordat si promovare! ,,Cel mai bun esec" este o continuare a cover-ului meu in limba romana pe Despacito . Piesa a fost apreciata de oameni crescand vizualizarile si distribuirile din ora in ora. Sunt multumita de ce a iesit si sper sa fie apreciate si urmatoarele piese pe care le voi publica!" - a declarat Catalina Gheorghiu pentru ZetteBacau.com 


0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter