Uite cum poti primi carti de vizita gratuite daca esti blogger.


Multi dintre noi bloggeri, cand ne ducem la un eveniment si facem poze pentru blogul de care ne ocupam, suntem intampinati de persoane care ne intreaba unde putem gasi pozele de la acel eveniment. Atunci trebuie sa ii dam o carte de vizita pentru a-si putea gasi pozele pe blogul tau. Daca nu ai o carte de vizita, ce faci? iti spun eu, te chinui sa ii dictezi link-ul. Noi am gasit o solutie mai buna pentru a putea "comunica" intre blogger si persoana care te intreaba de cartile de vizita. Daca esti blogger, Advice Media te ajuta sa iti poti face  gratuit 50 de carti de vizita pana pe data de 7 august. Ele pot fii din plastic alb sau transparent, si o sa ai nevoie de ele daca esti blogger adevarat.

De ce mi-as dorii o carte de vizita? Raspunsul este foarte usor, cu ea poti sa iti faci publicitate la blog si o persoana pentru a cauta pe Google blogul tau, trece mai mult timp.Cartea de vizita este mai la indemana si ea timp mai putin.
Eu as prefer cartile de vizita transparente pentru ca sunt mai frumoase si au un design mai unicat.
Cum le voi folosi? Raspunsul este foarte usor, le voi da celor care vor sa ma cheme la diferite evenimente, pentru a ne gasi cat mai repede daca au nevoie de noi. 


 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter